Egészség, gyógyulás
azegész családnak!

Az Ön sorszáma nálunk
mindig

Vérvételi eredmények 24 órán belül, vérvétel Szentendrén és Budapest

Vérvétel

Vérvétel

Időpont egyeztetés: Vérvétel, vizeletvizsgálat, allergiateszt, hormonszint ellenőrzés, vércukorszint mérés, EKG vizsgálatok, vérvétel gyermekek részére: 06-20-984-6584

részletek

Vérvétel árlista

Vérvétel árlista

Optimalizált áraink lehetőséget nyújtanak azon részére is, akik kedvező árakra, ezzel együtt magas minőségű, gyors egészségügyi szolgáltatásra, kényelemre és odafigyelésre vágynak.

részletek

Vérvétel előtt

Vérvétel előtt

Hogyan készüljek a vérvételre? Mit és mennyit vacsorázhatok előző este? Ihatok valamit laborvizsgálat előtt? Mehetek vérvételre menstruáció ideje alatt? Kérdések és válaszok a vérvétellel kapcsolatban.

részletek

Vérvétel Budapest

Vérvétel Budapest

Vérvételi és laborszolgáltatási pontunk Budapesten, a III. kerületben: MEDASTRA MEDICAL III. kerület, Szentendrei út 13.

részletek

PSZICHIÁTRIA

Önértékelési nehézségek, élethelyzeti, életvezetési, kapcsolati problémák, traumafeldolgozás, szorongás, pánikbetegség, depresszió, alvászavar, kényszerbetegség...

részletek

Nőgyógyászat

Nőgyógyász, gyerek nőgyógyászat, tini nőgyógyász, Szentendre

Dobos György vagyok, szülész-nőgyógyász. Az általános nőgyógyászat mellett gyermek- és ifjúsági nőgyógyászatból is szakvizsgát tettem. www.dobosdoktor.hu

részletek

ÜZEMORVOS

Dr. Polecsák Melinda foglakozás-egészségügyi szakorvos Bejelentkezés: 06 30 977 9397 Rendelési idő: Kedd 9 órától 11 óráig, csütörtök 7.30 órától 9.30 óráig

részletek

Tüdőgyógyászat szentendre

tüdőgyógyász magánrendelés, köhögés, Dr Puskás Emese főorvos magánrendelése a szentendrei vérvételi laborban

Mikor forduljon hozzám? Akut és krónikus köhögés esetén, légúti allergiás és szénanáthás panaszokkal, nehézlégzéssel, asztma és COPD gondozásával, egyéb, tüdő eredetű problémával.

részletek

Ételintolerancia vizsgálat vérből

Pár nap alatt megtudhatja, mely élelmiszerekre intoleráns. Ételintolerancia vizsgálataink 46, 108 és 221 élelmiszert tartalmazó csomagokban.

részletek

Teljes vizelet

vizeletvizsgálat, vizelet tenyésztés

A vizelet színének, szagának, üledékének vizsgálata egyidős a klasszikus európai, hippokráteszi alapokon nyugvó gyógyászat elterjedésével.

részletek

kisrutin - nagyrutin

rutinvizsgálatok vérből

A " kis rutin" és a "nagy rutin" fogalma szinte mindenki számára ismerősen hangzik, de ezeknél is adódnak téves értelmezések.

részletek

Teljes vérkép

vér, vörösvértestek

A teljes vérkép az egyik leggyakoribb laboratóriumi vizsgálat, mégis sok tévhit él róla a köztudatban. Vérkép vagy nagyrutin?

részletek

Az EKG vizsgálatról

EKG készítése azonnal, vérvétel, vizeletvizsgálat, laborvizsgálat, vérkép,

Az EKG rövidítés, az elektrokardiogram vagy elektrokardiográf kifejezésből származik. Az EKG vizsgálat egy alap (ún. non invazív) diagnosztikai eljárás, melyet általánosan a szív állapotának felmérésére, a szív ingerképző- és ingerületvezető zavarainak felismerésére, a szívizom betegségeinek...

részletek

D-vitamin szint ellenőrzés vérvétellel

D vitamin hiánybetegség, vitaminhiány ellenőrzés vérvétel, D vitamin pótlása, D-vitamin tartalmú ételek

A D-vitamin szervezetünkben lévő szintjének fontossága bizonyos. Nem megfelelő szint esetén megannyi betegséggel vagy egészségügyi problémával nézhetünk szembe: depresszió kialakulása, banális fertőzésekre való hajlam, a daganatos betegségekre való hajlam

részletek

A HPV azaz humán papillóma vírus

A HPV tesztekről, humán papillóma vírus, vírusvizsgálat és vérteszt, laborteszt laboreredmény

Az utóbbi 20 év kutatási eredményeit alapul véve megállapítható, hogy a rosszindulatú daganatok legalább 20 százalékát vírusok okozzák. Ilyen vírus a HPV – azaz a humán papillómavírus – is, ami az egyik leggyakoribb, testi kapcsolatok útján terjedő kórokozó.

részletek

laktóz intolerancia, tejcukor érzékenység kimutatása

Tejcukorérzékenység, laktózintolerancia kimutatása laborvizsgálattal

A laktóz intolerancia, tejcukor érzékenység, laktózérzékenység. Laktóz intolerancia (tejcukor érzékenység) az emésztőrendszer érzékenysége, amit a laktóz (tejcukor) emésztésének, feldolgozásának hiánya jellemez.

részletek

Cookie

Oldalunk cookie-kat használ, a felhasználói élmény folyamatos fejlesztése érdekében.