Egészség, gyógyulás
azegész családnak!

Az Ön sorszáma nálunk
mindig

Vérvételi eredmények 24 órán belül, vérvétel Szentendrén és Budapest

PSZICHIÁTRIA

Önértékelési nehézségek, élethelyzeti, életvezetési, kapcsolati problémák, traumafeldolgozás, szorongás, pánikbetegség, depresszió, alvászavar, kényszerbetegség...

A Debreceni Egyetemen szereztem orvosi diplomát, majd pszichiátriából szakvizsgáztam. 10 évig dolgoztam kórházi pszichiátriai osztályokon, így akut és általános pszichiátriai, addiktológiai, és pszichoterápiás részlegeken, illetve rövidebb ideig egy pszichoterápiás rehabilitációs intézmény munkájába nyertem bepillantást. A pszichés zavarok kialakulásának jobban érdekelnek a lelki, mint a testi vonatkozásai, így a szakmai pályám elejétől különböző pszichoterápiás módszertani képzéseken vettem részt (családterápia, integrativ pszichoterápia, rövid dinamikus pszichoterápia, dialektikus behavior terápia, EMDR). Többféle egyéni és csoportos önismereti sajátélményben vettem részt. A szerzett tapasztalataimmal támogató beszélgetések formájában igyekszem segiteni a hozzám forduló pácienseket, hogy felismerjék a tüneteik, problémáik mögött meghúzódó lelki tényezőket, külső, belső konfliktusaikat, és megtalálják a számukra megfelelő megoldásokat. Szükség és igény esetén gyógyszeres terápiára is van lehetőség. 

Problémakörök:

önértékelési nehézségek, élethelyzeti, életvezetési, kapcsolati problémák, traumafeldolgozás, szorongás, pánikbetegség, depresszió, alvászavar, kényszerbetegség, pszichoszomatikus betegségek, személyiségzavarok, nemi identitás és nemi orientációs problémák, addiktológiai problémák.

Időpont egyeztetése: 06 70 544 5727

Rendelési idő: szerda 15-20 óra

 

Első vizsgálat dija (1 óra): 9000 Ft

További terápiás ülések dijai (1 óra): 9000 Ft

Gyógyszeres gondozás(15-20 perc): 3000 Ft.

Cookie

Oldalunk cookie-kat használ, a felhasználói élmény folyamatos fejlesztése érdekében.