Egészség, gyógyulás
azegész családnak!

Vérvételi eredmények 24 órán belül, vérvétel Szentendrén és Budapest

Rólunk

Vállalkozásunk, a DUNA-LAB Medical alapításának célja az állami/önkormányzati egészségügyi intézmények, rendelők laboratóriumi terhelésének csökkentése, illetve azon betegek magasszintű kiszolgálása, akik időhiányban szenvednek, irtóznak a tömegtől. Ajánljuk továbbá azoknak, akik nem szeretik a sorban állást-ülést, a lassú és megterhelő vizsgálati ügyintézést. Vannak, akiknek nincs módjuk szabadságot kivenni egy-egy vizsgálat kedvéért, akik már sokadszorra nem jutottak sorszámhoz, mert nem keltek elég korán, vagy mert messziről érkeztek vérvételre vagy egyéb laborvizsgálatra.

Szolgáltatásunk 27 év egészségügyi gyakorlatra és korszerű, naprakész tudásra alapul, saját tapasztalaton kiküszöbölve a tömegellátás frusztráló pillanatait.

Természetesen mindenkinek ajánljuk laborvizsgálatainkat, vérvételi pontjainkat Szentendrén, Budapesten és a Duna-kanyarban, allergia és egyéb tesztjeinket, szűréseinket. Lehetőséget biztosítunk szakorvosi ellátásra is,  így pácienseinknek lehetőségük van a leletekkel vagy saját orvosukhoz fordulni, vagy partner szakorvosainkkal konzultálni.

Vállakozásunk szolgáltatásai térítéskötelesek, tehát azokat nem az Országos Egészségbiztosítási Pénztár téríti. Egészségpénztári kártya elfogadóhely vagyunk, egészségpénztári partnereinkről itt kaphat információt.

Laboratóriumi vizsgálatok, vérvétel, vizeletvizsgálat, egészségügyi és allergiateszt árainkról DUNA-LAB laborvizsgálati árak menüpont alatt tájékozódhat.