Egészség, gyógyulás
azegész családnak!

Vérvételi eredmények 24 órán belül, vérvétel Szentendrén és Budapest

Vérvétel Budapest

Vérvétel Budapest Vérvétel, vizeletvizsgálat, laborszolgáltatások Budapesten

Vérvételi és laborszolgáltatási pontunk Budapesten, a III. kerületben: MEDASTRA MEDICAL III. kerület, Szentendrei út 13.

Magánlabor szolgáltatási pontunk minden kedd és péntek délelőtt várja kedves betegeit 07 óra 30 perctől Budapesten. Vérvételre bejelentkezés vagy időpont egyeztetése a 06-20-984-6584 vagy 06-20-4444-860 telefonszámon lehetséges. Vizeletvizsgálat, vérvétel, intolerancia és allergiatesztek, genetikai laborvizsgálatok, hormonszint mérés.


Nőgyógyászati rendelés a MEDASTRA Medical Stúdióban: Dr. Margitai Györgyi, szülész nőgyógyász specialista

1986-ban végeztem a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen, majd 1990-ben szakvizsgáztam szülészet-nőgyógyászatból. Munkám során hamar megtapasztaltam, hogy a gyógyszerek nagyon fontosak, sok bajban tudnak segíteni, de nem mindenhatók, sőt nagyon sok kárt is tudnak okozni, tehát csak indokolt esetben alkalmazzuk őket.
A bajt jobb megelőzni, mint gyógyítani. Munkám során szeretek kitérni arra, hogy a betegségek hátterében milyen lelki tényezők állhatnak. 1998 óta foglalkozom az alternatív medicina és a gyógynövények felhasználásával az egészség megőrzése és visszaállítása érdekében. Bővebben>>

Bejelentkezés: +36-30-900-4986