Egészség, gyógyulás
azegész családnak!

Vérvételi eredmények 24 órán belül, vérvétel Szentendrén és Budapest

M2PK székletvizsgálat

M2PK  béldaganatszűrő székletvizsgálat

Az M2PK  béldaganatszűrő székletvizsgálat egy nagy hatékonyságú ( kb. 85%-os) szűrővizsgálat, amelyet székletből lehet elvégezni. A vizsgálatkor  a daganatok által termelt piruvát kináz dimer M2 enzim kimutatására kerül sor.  Az elkészült lelet birtokában célszerű kezelőorvosunkkal megbeszélni a továbbiakat, célszerűnek látja-e a további vizsgálatokat (pl. vastagbél tükrözés).

Az M2PK székletvizsgálatot ajánlott évente egyszer elvégeztetni, amivel növelhetjük a daganat mielőbbi felismerésének esélyét.

A speciális  mintavételező csövet rendelőnkben, rendelési időben veheti át. A mintavételezés otthon történik és csak formált székletből lehetséges.  Híg széklet nem alkalmas a mintavételezésre illetve az enzim kimutatására.

M2PK székletvizsgálat enzimes béldaganatszűrés mintavétel módja:

A mintavételezés során a széklet nem merülhet vízbe. Ezt megakadályozhatjuk a következő segédeszközzel, amit a mintavételi eszközhöz mellékelünk.

Laborvizsgálataink áraival kapcsolatban itt tájékozódhat!

Laboreredményei értelmezéséhez itt talál segítséget. Javasoljuk, hogy laboreredményeit kezelőorvosával mindenképp beszélje meg!

Amennyiben a mintavételezést nem az előírtaknak megfelelően végzi el, a vizsgálat eredménye értékelhetetlen lesz vagy fals eredményt okozhat). Figyeljen a fentiekben megadott instrukciókra!

Tisztelt Pácienseink!

Értesítjük Önöket, hogy  Dr. Polecsák Melinda foglalkozás-egészségügyi rendelése 2022 Január 01-től 2022 Február 01-ig szünetel.