Egészség, gyógyulás
azegész családnak!

Vérvételi eredmények 24 órán belül, vérvétel Szentendrén és Budapest

Pszichiátria

Önértékelési nehézségek, élethelyzeti, életvezetési, kapcsolati problémák, traumafeldolgozás, szorongás, pánikbetegség, depresszió, alvászavar, kényszerbetegség...

A Debreceni Egyetemen szereztem orvosi diplomát, majd pszichiátriából szakvizsgáztam. 10 évig dolgoztam kórházi pszichiátriai osztályokon, így akut és általános pszichiátriai, addiktológiai, és pszichoterápiás részlegeken, illetve rövidebb ideig egy pszichoterápiás rehabilitációs intézmény munkájába nyertem bepillantást. A pszichés zavarok kialakulásának jobban érdekelnek a lelki, mint a testi vonatkozásai, így a szakmai pályám elejétől különböző pszichoterápiás módszertani képzéseken vettem részt (családterápia, integrativ pszichoterápia, rövid dinamikus pszichoterápia, dialektikus behavior terápia, EMDR). Többféle egyéni és csoportos önismereti sajátélményben vettem részt. A szerzett tapasztalataimmal támogató beszélgetések formájában igyekszem segiteni a hozzám forduló pácienseket, hogy felismerjék a tüneteik, problémáik mögött meghúzódó lelki tényezőket, külső, belső konfliktusaikat, és megtalálják a számukra megfelelő megoldásokat. Szükség és igény esetén gyógyszeres terápiára is van lehetőség.

Problémakörök:

önértékelési nehézségek, élethelyzeti, életvezetési, kapcsolati problémák, traumafeldolgozás, szorongás, pánikbetegség, depresszió, alvászavar, kényszerbetegség, pszichoszomatikus betegségek, személyiségzavarok, nemi identitás és nemi orientációs problémák, addiktológiai problémák.

Időpont egyeztetése e-mailben: kolcsarhajnalka@gmail.com

Rendelési idő: szerda 15.00 órától 20.00 óráig
péntek 08.00 órától 14.00 óráig

 

PSZICHIÁTRIAI RENDELÉS:

Szerdán 15.00 órától 20.00 óráig

Pénteken 08.00 órától 14.00 óráig

2000 Szentendre, Dózsa György út 9.

DUNA-LAB Magánorvosi rendelő

Bejelentkezés csak e-mailben lehetséges!